Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca a l'Alberg La Valira el Seminari Internacional 'Let's share inclusion'

Arrenca a l'Alberg La Valira el Seminari Internacional 'Let's share inclusion'

L'activitat reuneix representants de programes de mobilitat juvenil d'arreu d'Europa. La trobada se centra a facilitar-hi la participació dels més desafavorits

Seminari 'Let's share inclusion' a l'Alberg La Valira
Seminari 'Let's share inclusion' a l'Alberg La Valira
17/09/2018 20:00

El director general de Joventut de la Generalitat, Cesc Poch, ha inaugurat aquest dilluns el Seminari Internacional 'Let's share inclusion', que acull fins dimecres l'Alberg La Valira de la Seu d'Urgell. Aquesta trobada reuneix responsables de programes de mobilitat per a joves arreu d'Europa.

A la inauguració també hi han estat presents la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas; l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Ricard Pérez. El seminari forma part del Cicle Integral Formatiu del Programa Erasmus +, que s’ha desenvolupat enguany amb la finalitat de potenciar l’assessorament a entitats que gestionen estades de treball o estudis arreu d'Europa. La reunió ha posat el focus en els joves amb menys oportunitats, per tal que tinguin també accés a aquesta opció i la puguin incorporar al seu currículum.

El Seminari Internacional organitzat a la Seu representa un punt clau en aquest Cicle ja que facilitarà la presa de contacte i col·laboració entre les entitats participants de diversos països. Aquests dies es troben a la ciutat tècnics d'Alemanya, Grècia, Itàlia, Lituània, Rússia, Turquia, Ucraïna, Anglaterra, França i Catalunya.

Aquest dilluns mateix s'ha fet una sessió, oberta a entitats del territori, amb la finalitat de donar-se a conèixer i generar contactes amb els participants al Seminari. Ja al vespre, es fa un sopar intercultural, en el qual cada participant ha de portar un producte representant del seu país.

Aquesta iniciativa sorgeix des de l’Àrea de Participació de l’Agència Catalana de Joventut i és portada a terme pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Associació Alba i l’Associació PROSEC, i finançat el programa Erasmus +.

Mostrar formulari de contacte