Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca el Casal Municipal d'Estiu de la Seu

Arrenca el Casal Municipal d'Estiu de la Seu

Més d'un centenar d'infants participen del primer torn quinzenal L'ús racional de l'aigua centrarà les activitats d'aquest mes
CEIP Pau Claris
01/07/2008 16:27

Més d’un centenar de nens i nenes han iniciat avui les activitats de lleure del primer torn quinzenal del Casal Municipal d’Estiu, que organitza la regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. La ubicació física del casal torna a ser enguany al col.legi Pau Claris, després de dos anys d’obres de remodelació del centre escolar que havien obligat a traslladar-lo a “Les Monges”.

El Casal s’organitza en cinc torns diferents: les dues quinzenes dels mesos de juliol i d’agost i la primera quinzena del mes de setembre. Com cada temporada, els nens i nenes treballaran sobre el coneixement de diferents temes. L’aigua ha estat el centre d’interès escollit pel mes de juliol, amb l’objectiu que infants i joves es conscienciïn sobre la nova cultura de l’aigua i el seu ús racional. Durant el mes d’agost els monitors potenciaran les activitats artístiques i creatives dels més petits, sota el lema “La música”.

Els nens i les nenes conformen tres grups diferents en cada quinzena: els petits, els mitjans i els grans. Un total de 17 monitors organitzaran activitats diverses, com ara excursions, tallers o escapades a la piscina municipal. Els joves també assistiran a la 4a Trobada de Casals d’Estiu de l’Alt Pirineu i l’Aran, que se celebrarà el dia 31 de juliol al Pont de Suert.

La regidora de Joventut i Infància, Mireia Pellicer, ha destacat la importància d’oferir a les famílies “la possibilitat d’omplir el temps de vacances escolars amb activitats de lleure que facilitin la conciliació laboral i familiar”.

Mostrar formulari de contacte