Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca el curs 2020-2021 a la UNED de la Seu d'Urgell

Arrenca el curs 2020-2021 a la UNED de la Seu d'Urgell

El centre associat urgellenc inicia aquest dimarts les tutories presencials, tot i que el període de matrícula romandrà obert fins al 22 d'octubre
UNED a la Seu
06/10/2020 13:10

El Centre Associat de la UNED a la Seu d'Urgell inicia aquest dimarts el curs acadèmic 2020-2021 amb les tutories presencials, que arrencaran a dos quarts de sis de la tarda. No obstant això, el període de matrícula romandrà obert fins al 22 d'octubre a través d'Internet.

En les tutories presencials es resolen dubtes i es porten a terme activitats d'aprenentatge amb tutors especialitzats. A més, els estudiants compten amb sistemes avançats de videoconferències i pissarres digitals interactives amb les quals poden accedir-hi en temps real.

En el centre associat urgellenc es poden cursar 27 graus, 65 màsters universitaris i 18 programes de doctorat. Així mateix, s'imparteix el curs d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i de 40 anys. D'altra banda, a UNEDassis s'avaluen els expedients acadèmics dels estudiants internacionals i es realitzen les proves necessàries per a accedir a estudis de grau. El centre també ofereix regularment cursos en l'àmbit de la UNED SÈNIOR amb programes formatius sobre temes d'actualitat i estratègies de desenvolupament personal.

La UNED és una universitat pública amb més de 40 anys d'experiència. El 10 d'octubre de 1984 es va firmar el conveni per posar en marxa la delegació a l'Alt Urgell. A la Junta Rectora hi són presents la UNED (Sede Central), el Govern d’Andorra, la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de La Seu d’Urgell i l'Ambaixada d'Espanya a Andorra.

Mostrar formulari de contacte