Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca la temporada de patinatge amb la primera Volta d'Iniciació

Arrenca la temporada de patinatge amb la primera Volta d'Iniciació

El CHPA Cadí i el CPA La Seu han estat presents a la prova celebrada a Tàrrega. La propera cita és a la Seu, aquest cap de setmana vinent, amb uns 150 participants

16/02/2016 11:29

La temporada de patinatge artístic ja torna a estar en marxa. Aquest cap de setmana passat, els clubs urgellencs han estat presents a la primera Volta d'Iniciació, celebrada a Tàrrega.

El CHPA Cadí hi va portar quatre representants. Dissabte, Montse Pubill va obtenir el primer lloc en la categoria B4. Diumenge, en E3, Jana Pluvinet va finalitzar 6a. En C2 Ares Farré va quedar 7a; i Jana Vallespín, 14a.

Pel CPA La Seu hi van assistir cinc patinadores. En Jana Herreros va quedar 7a en E3. En C4, Irune Movellan va ser 11a; Naia Perez, 18a, i Erika Majoral, 19a. I en E1, Maria Urban va finalitzar 7a.

La tercera jornada de la 1a Volta d'Iniciació territorial se celebrarà aquest cap de setmana vinent i tindrà com a escenari la zona esportiva de la Seu, sota l'organització del CHPA Cadí. S'hi espera la presència d'uns 150 patinadors i patinadores, de clubs d'arreu de la demarcació de Lleida. La competició serà dissabte, a les 8 del vespre, i diumenge al llarg del matí i la tarda, a causa del gran nombre d'inscrits. S'hi espera novament una nodrida representació urgellenca de categories de base. L'entrada és gratuïta.


  • El CHPA Cadí, a Tàrrega
    El CHPA Cadí, a Tàrrega
  • El CPA La Seu, a Tàrrega
    El CPA La Seu, a Tàrrega

Mostrar formulari de contacte