Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenca la XXII edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

Arrenca la XXII edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

L'esdeveniment comptarà amb la presència d'Artur Mas, Juan José Ibarretxe, Josep Piqué, Sandro Rosell o Antoni Brufau, entre d'altres Les jornades econòmiques són les més importants que se celebren a Catalunya

Trobada Empresarial 2011 - Logo
Trobada Empresarial 2011 - Logo
16/06/2011 09:26

La Seu acull per quart any consecutiu aquest dijous i divendres la 22a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que s'organitza sota el lema 'Volem créixer, mercat local o global?'. L'esdeveniment econòmic comptarà amb líders del món empresarial i polític.

En l'àmbit polític en destaca el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, l'exlehendakari Juan José Ibarretxe i el cap de govern d'Andorra, Toni Martí. Pel que fa a l'àmbit empresarial, s'hi podrà escoltar, entre d'altres, el nou president del Cercle d'Economia i màxim responsable de l'aerolínia Vueling, Josep Piqué; el president executiu de Repsol YPF i Global LLeida, Antoni Brufau; el president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell; el president d'AGBAR, Àngel Simon; i el fundador i president executiu d'MRW, Francisco Martin.

La Trobada Empresarial barrejarà perfils acadèmics teòrics, empresaris que aportaran la seva experiència en els negocis i especialistes en lideratge i motivació. Altres noms del programa són el del professor de la Universitat de Colonia i assessor del govern alemany d'Angela Merkel, Jüergen Donges; o David Taguas, president de la patronal Seopan i exdirector de l'Oficina Econòmica de la Moncloa amb José Luis Rodríguez Zapatero.

Motivació i intel.ligència emocional

La primera conferència de la nova edició de la Trobada Empresarial al Pirineu tindrà lloc a Sant Domènec a les 5 de la tarda, amb l'especialista en Cirurgia i Aparell Digestiu, membre de l'Acadèmia de les Ciències de Nova York i professor de lideratge, comunicació i creativitat, Mario Alonso Puig. L'especialista parlarà de la gestió de la intel.ligència emocional amb la conferència 'Querer es poder'.

Tot seguit, els participants coneixeran bones pràctiques en la gestió de la intel.ligència emocional a l'empresa amb el conseller delegat de DKV Assegurances i president de la Fundació DkV Integralia, Josep Santacreu.

La jornada finalitzarà amb una taula rodona amb el fundador i president d'Agropecuària de Guissona i Caixa Guissona, Jaume Alsina; el president de SUPSA Supermercats Pujol S.L.; el president executiu del grup FARGA-FARGGI, Jesús Ma Farga; i el cofundador de Mediapro i la Sexta, Tatxo Benet. L'acte el moderarà el director i presentador del programa 'Singulars' de TV3, Jaume Barberà.

Per a més informació sobre les jornades es pot consultar la seva pàgina web: http://www.trobadaalpirineu.com/es/programa/

Mostrar formulari de contacte