Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Artur Mas visita l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Artur Mas visita l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

El president de la Generalitat ha dut a terme la primera trobada oficial a la capital de l'Alt Urgell  Mas ha estat rebut per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i pels regidors i regidores de la Corporació Municipal

Artur Mas - Signatura al llibre d'honor de la Seu 2011
Artur Mas - Signatura al llibre d'honor de la Seu 2011
17/06/2011 10:30

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha realitzat aquest divendres la seva primera visita oficial a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, on ha estat rebut per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i pels regidors i regidores de la Corporació Municipal. La visita de Mas s'emmarcava en la celebració de la 22a Trobada Empresarial al Pirineu.

En el discurs de benvinguda, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha agraït la visita del President català al consistori urgellenc. Així mateix, ha remarcat que la Seu és una ciutat "dinàmica" i que l'equip de govern té com a objectiu "treballar per la recuperació econòmica i per ser capaços d'aprofundir en la cohesió social". Batalla ha subratllat que el territori “necessita la complicitat i l'ajut del Govern del país per tirar endavant”.

En aquest sentit, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat que la Seu pot comptar amb el suport del Govern de Catalunya, "tot i que els ajuts s'hauran de dimensionar a causa dels reajustaments fets arran de la situació econòmica que viuen totes les administracions”.  El president de la Generalitat també ha remarcat que hi ha moltes maneres de col.laborar "més enllà de l'àmbit econòmic".

Artur Mas ha signat al Llibre d'Honor de la Ciutat on ha deixat testimoni de la seva visita a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte