Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Artur Peguera, pregoner oficial de la Festa Major 2011 de la Seu d'Urgell

Artur Peguera, pregoner oficial de la Festa Major 2011 de la Seu d'Urgell

El presentador d'esports de TV3 llegirà el seu text el dissabte 27 d'agost a les nou del vespre L'Ajuntament urgellenc torna a convocar el concurs de pregó infantil
Artur Peguera - Pregoner FM 2011
09/08/2011 13:59

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha donat a conèixer que el pregoner oficial de la Festa Major d'enguany serà el presentador i periodista del departament d'Esports de TV3, Artur Peguera. El convidat llegirà el seu text des del balcó del consistori urgellenc el dissabte 27 d'agost a les 9 del vespre.

Peguera va néixer l'any 1964 al Pont de Suert i té lligams familiars a la capital urgellenca, fet que ha comportat que passés força estius a la ciutat. El periodista pirinenc és redactor del departament d'Esports de TV3 des de l'any 1993. Actualment presenta i dirigeix la secció d'Esports del Telenotícies de TV3.

Concurs de pregó infantil

En un altre ordre de coses, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell torna a convocar el concurs de pregó infantil per a la Festa Major 2011. Hi poden participar tots els alumnes que hagin cursat cinquè i sisè de primària durant el curs 2010-2011en qualsevol de les escoles del municipi i que estiguin empadronats a la nostra ciutat.

La temàtica del pregó ha de ser donar la benvinguda i alhora convidar als urgellencs i urgellenques al festeig de la Festa Major. Els textos que es presentin han de ser escrits en llengua catalana. Les bases del concurs també disposen que els pregons que es presentin hauran de ser inèdits i no haver estat premiats en cap altre certamen. A més, només es podrà presentar un sol treball per participant. Les obres es lliuraran mecanografiades en format DIN A4. El tipus de lletra ha de ser Arial i de mida 12 i l'extensió màxima estipulada és d'una plana.

Els participants podran fer arribar les seves obres a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 14 hores; i els dimecres de les 16,30 a les 19 hores. Els pregons també es podran presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. El termini de presentació és fins al proper 19 d'agost. Els treballs aniran acompanyats d'un sobre tancat, on s'haurà d'especificar tant el pseudònim com el nom i cognoms de l'autor, l'adreça, el telèfon i la fotocòpia del DNI.

El premi

El jurat atorgarà dos premis, un per categoria. El veredicte es farà públic durant els primers dies de la setmana de la Festa Major. El premi consistirà en la lectura del pregó infantil el dissabte de la Festa Major 2011, concretament el dia 27 d'agost, a les 17.30 hores, a la plaça de Les Monges per iniciar el cercavila. També es premiarà amb baixades de ràfting al Parc Olímpic del Segre.

Mostrar formulari de contacte