Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Òscar Ordeig serà el cap de llista de Progrés a les eleccions municipals de 2011

Òscar Ordeig serà el cap de llista de Progrés a les eleccions municipals de 2011

Jordi Mas, número u l’any 2007 i regidor a l’Ajuntament de La Seu, es retira de la primera línia política per motius de salut El nou candidat, doctorat en Administració i Direcció d’Empreses, és el portaveu del PSC-Progrés a l’Ajuntament i al Consell Comarcal
Òscar Ordeig
28/04/2010 13:29

L’assemblea general del grup del PSC-Progrés de La Seu ha escollit Òscar Ordeig com a cap de llista a les eleccions municipals de l’any vinent. L’elecció s’ha realitzat després que Jordi Mas, número u en els últims comicis, hagi comunicat la decisió de retirar-se de la primera línia política per motius de salut.

Des del grup de Progrés s'ha manifestat "el suport i reconeixement a la feina que ha realitzat en Jordi Mas Ortega durant els set anys de regidor a l'Ajuntament i, en especial, per liderar el projecte de Progrés l’any 2007, que va obtenir la confiança majoritària de la gent de La Seu". Així mateix, s'ha volgut remarcar també "el seu compromís amb la ciutat com a portaveu i regidor, així com per ser un company excepcional”.

En relació amb el nou candidat, el PSC-Progrés assenyala que l'Òscar Ordeig representa "la continuïtat del projecte" i indica que “respon a un perfil de candidat jove, ben preparat professionalment i amb experiència en la dinàmica municipal".

El nou cap de llista és regidor des del 2007 i l’actual portaveu a l’Ajuntament de La Seu i al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Pel que fa a la formació professional és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en Assessorament Fiscal i Direcció Tributària i doctorat en Administració i Direcció d’Empreses. Actualment és assessor empresarial del Centre Europeu d’Empreses i Innovació, vinculat a la Diputació de Lleida.

Ordeig assumeix el relleu "amb il.lusió i responsabilitat"

En roda de premsa, Òscar Ordeig s'ha compromès avui "a treballar per donar una continuïtat renovada al projecte de Progrés, fent complir el Pacte d'Austeritat impulsat fa poques setmanes pel nostre grup". A més, Ordeig ha afirmat que assumeix el relleu del Jordi Mas "amb il•lusió i responsabilitat, tot fent una crida a la participació".

El candidat del PSC-Progrés es marca com a prioritat "escoltar totes les associacions i entitats de la ciutat, així com tots els ciutadans que vulguin dir-hi la seva, per tal de liderar un projecte ambiciós que doni un nou impuls a la nostra ciutat". I hi afegeix: "Cal saber a on anem i què volem, i més ara en temps de crisi".

El polític urgellenc té el suport del primer secretari de la Federació del PSC de les comarques de Lleida i del Pirineu, el conseller Joaquim Llena, que ha afirmat que "Òscar Ordeig és una persona molt ben preparada, molt treballadora, que sap escoltar i que té les idees clares pel futur de La Seu". El nou candidat compta amb el recolzament de tota l'organització socialista, tant d'àmbit pirinenc com de Lleida i de Barcelona.

Anna Gómez substituirà Jordi Mas a l'Ajuntament de la Seu

Anna Gómez substituirà Jordi Mas a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell un cop es formalitzi la seva renúncia com a regidor. El tràmit està previst que es faci el pròxim mes de juny.

Mostrar formulari de contacte