Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Assemblea oberta per decidir les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius de la Seu

Assemblea oberta per decidir les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius de la Seu

L'acte, obert a tothom, és avui dimarts a les 8 del vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament. Els autors de les peticions tenen la possibilitat d'exposar-les als assistents

Pressupostos Participatius 2018
Pressupostos Participatius 2018
29/05/2018 13:45

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell organitza una assemblea veïnal per decidir les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2018. L'acte, obert a tothom, és avui dimarts, dia 29, a les 8 del vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament.

En aquesta sessió pública els autors de les propostes noves tindran l'ocasió, si ho desitgen, d'exposar-les personalment i explicar-les als veïns de cara a rebre més suport. Tots els assistents podran participar del procés per escollir les deu finalistes.

La votació popular es durà a terme entre el 18 i el 24 de juny. En aquest termini, tots els urgellencs i urgellenques majors de 16 anys i empadronats a la Seu podran votar un màxim de 5 propostes a través d’un formulari de votació que inclourà totes les propostes vàlides escollides a l’assemblea. Els formularis es podran dipositar a les urnes que hi haurà ubicades a l’OAC, a la Biblioteca Sant Agustí, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i al centre cultural Les Monges. Se'n pot trobar més informació al web www.laseu.cat.

Mostrar formulari de contacte