Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Assessorament psicològic gratuït a Oliana durant el confinament pel coronavirus

Assessorament psicològic gratuït a Oliana durant el confinament pel coronavirus

Una psicòloga professional atendrà la població que presenti malestar emocional a causa de la crisi sanitària. L'atenció serà totalment confidencial
Assessorament psicològic a Oliana
26/03/2020 17:55

L'Ajuntament d'Oliana ha habilitat un servei d'assessorament psicològic gratuït per a la població, que estarà en marxa durant l'estat d'alarma pel coronavirus. Una psicòloga professional atendrà els veïns i veïnes que presentin malestar emocional a causa de la crisi sanitària.

La finalitat del servei és donar eines per afrontar les conseqüències de la COVID-19 i fer front al confinament per evitar els contagis de la malaltia. L'assessorament es farà en línia, amb un màxim de 4 sessions d'una durada de 30 minuts cada una. Qualsevol persona que vulgui continuar amb les consultes més enllà de les sessions gratuïtes que ofereix el consistori olianès podrà fer-ho a càrrec propi.

Per accedir al servei cal posar-se en contacte directament amb la psicòloga a través del seu . L'atenció serà totalment confidencial.

Recomanacions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Davant l’alerta sanitària generada pel coronavirus SARS-CoV-2, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha publicat també una guia amb recomanacions de gestió psicològica durant la quarantena. L’objectiu de la publicació és evitar que la por es converteixi en un fenomen viral que interfereixi en la ja prou complexa situació sanitària i fer més tolerable la situació de confinament.

GUIA | Recomanacions de gestió psicològica durant quarantenes per malalties infeccioses

Mostrar formulari de contacte