Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Atorgats més de 35.000 euros en ajuts per rehabilitar i repintar porxos i façanes del centre històric

Atorgats més de 35.000 euros en ajuts per rehabilitar i repintar porxos i façanes del centre històric

L'Ajuntament de la Seu ha concedit 17 subvencions, de les 18 sol·licituds presentades
Porxos del carrer Major (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
22/12/2016 17:46

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha atorgat un total de 35.158,56 euros en ajuts per rehabilitar i repintar porxos i façanes d’edificis del carrer Major i del carrer dels Canonges. De les 18 sol·licituds presentades per optar a les subvencions, el consistori urgellenc n'ha atorgat 17.

La tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Mireia Font, afirma que l’atorgament d’aquests ajuts és "una aposta ferma per ajudar a conservar la part exterior d’un dels elements més representatius de la nostra ciutat, com són els porxos del carrer Major, així com també les façanes dels edificis del centre històric”.

Les bases de la convocatòria indiquen que els ajuts han de cobrir un màxim del 60 per cent del pressupost de la rehabilitació i pintura de la façana. Aquest ajut pot arribar fins al 85 per cent del total del cost de l’actuació si es realitza amb industrials de la Seu d’Urgell. L’import màxim de la subvenció és de 2.000 euros si l’edifici té una única façana, i de 3.000 euros si en té més d’una.

La convocatòria es va obrir el passat mes de setembre i comptava amb una partida pressupostària de 50.000 euros.

Mostrar formulari de contacte