Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ausàs avança que la Llei de Vegueries es tramitarà per la via d'urgència

Ausàs avança que la Llei de Vegueries es tramitarà per la via d'urgència

El conseller de Governació afirma que el Govern farà la petició al Parlament La Vegueria de l'Ebre estarà a punt l'any que ve  
Jordi Ausàs 15-01-10
20/01/2010 16:47

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha assegurat aquest dimarts, des de Tortosa, que la Llei de vegueries contínua treballant-se en els terminis que el Govern tenia plantejats, i ha deixat clar que, en cap cas, està "aturada". Ausàs ha explicat que un cop es resolguin les al·legacions, la llei serà aprovada per Consell de Govern i ha avançat que en aquest mateix Consell el Govern demanarà al Parlament que la tramiti per la via d'urgència.

"L'objectiu és escurçar al màxim els terminis i poder complir amb el compromís de tenir la Llei quan s'acabi la legislatura", ha afegit. El conseller també ha mantingut el compromís que la vegueria de l'Ebre estigui a punt per les eleccions municipals del 2011.

Tot i així, Ausàs no s'ha atrevit a posar una nova data d'aprovació de la Llei de vegueries per Consell de Govern, després que no es complissin les primeres dates que ell mateix va anunciar, primer el 5 de gener i després en el Consell de Govern del 12 de gener. Amb tot, ha deixat clar que "estem en els terminis que ens havíem plantejat".

Ausàs va fer aquestes declaracions a Tortosa abans de pronunciar una conferència a la Cambra de Comerç, ja que ha iniciat un cicle de trobades territorials per explicar amb detall les previsions d'inversió del Departament de Governació i Administracions Públiques per al 2010. A més, amb la voluntat de proporcionar informació pràctica per a les empreses interessades, va repartir una relació detallada dels projectes i les actuacions previstes per als pròxims anys.

Mostrar formulari de contacte