Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ausàs ha visitat el municipi de Peramola

Ausàs ha visitat el municipi de Peramola

En la seva primera trobada institucional, el conseller de Governació s’ha compromès a agilitar els regs compensatoris de Rialb Des del PUOSC es col.laborarà en la pavimentació del vial de Sant Miquel i en la construcció d’un centre cívic al nucli de Tragó
Visita de Jordi Ausàs a Peramola
04/07/2008 19:53

El conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jordi Ausàs, ha fet aquest divendres a la tarda la seva primera visita institucional a Peramola, on s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Joan Pallarès. Durant la trobada, el conseller s’ha compromès a col.laborar en el finançament de la pavimentació del vial de Sant Miquel del nucli i a augmentar l’assignació econòmica per a la construcció d’un centre cívic al nucli de Tragó, per a la qual l’Ajuntament de Peramola ha demanat ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya.

Ausàs ha qualificat la trobada amb Pallarès de positiva i ha garantit "donar suport amb recursos públics a projectes bàsics i estratègics pel territori”. En aquest sentit, el polític urgellenc s’ha referit de forma especial a la necessitat de desencallar els regs compensatoris de Peramola, Oliana, Bassella i Pinell. Ausàs ha assegurat que farà un seguiment “directe” per agilitar el procés i evitar que ‘s’adormi’. El conseller ha advocat per redactar els projectes del regadiu i establir un criteri de participació econòmica per als propietaris que sigui l’adient a la situació de compensació per la construcció del pantà de Rialb.

“El sector agrari en aquesta zona de l’Alt Urgell és imprescindible per al cooperativisme i per al model de territori que volem”, ha manifestat. I ha afegit: “Cal que el regadiu d’aquesta zona sigui tractat de forma especial, perquè té una conjuntura pròpia”.

Mostrar formulari de contacte