Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ausàs inaugura el Casal de la Gent Gran i el nou local de joves de Montellà i Martinet

Ausàs inaugura el Casal de la Gent Gran i el nou local de joves de Montellà i Martinet

El Departament de Governació ha finançat el 90 per cent del cost de l'equipament A l'espai s'hi ha habilitat un buc d'assaig per a grups de música locals
21/12/2009 10:50

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Montellà i Martinet, Josep Castells, i el coordinador dels Serveis Territorials del departament de Governació a l’Alt Pirineu, Josep Maria Ardanuy, ha inaugurat aquest diumenge el Casal de Gent Gran i el nou local de joves de Montellà i Martinet.

Amb un pressupost total de 262.168 euros, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat l’obra amb 237.910 euros a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), el que suposa el 90% del seu cost total.

Durant l’acte d’inauguració del casal, el conseller Jordi Ausàs ha descobert la placa inaugural i tot seguit ha visitat les noves instal·lacions de l’equipament. Es tracta d’un edifici de planta baixa situat al pati de les escoles municipals de Martinet i al costat de l’Ajuntament, condicionat per respondre les necessitats de la gent gran de la zona. És un espai polivalent, de reunió i d’activitat, obert al lleure, la cultura i la participació.

A la vegada, aquest equipament, amb acabats tradicionals de l’arquitectura ceretana, també inclou un espai destinat als joves de Montellà i Martinet, amb dues sales, una de les quals s'ha habilitat com a buc d'assaig.

Mostrar formulari de contacte