Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ausàs presenta el projecte del Centre d'Interpretació dels Dinosaures de Coll de Nargó

Ausàs presenta el projecte del Centre d'Interpretació dels Dinosaures de Coll de Nargó

La iniciativa turístico-cultural està finançada amb 376.000 euros pel fons Feder El conseller de Governació també ha visitat aquest dissabte el Pont d'Arfa, a Ribera d'Urgellet
Ausàs - Capdevila - Pont d'Arfa
07/09/2009 11:56

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha fet aquest dissabte una visita institucional a l’Ajuntament de Coll de Nargó, acompanyat per l’alcalde del municipi, Benet Fité. Durant la visita el conseller ha presentat el projecte de construcció del Centre d’Interpretació Paleoambiental Dinosfera que, amb un pressupost de 752.000 euros, ha estat finançat amb 376.000 euros del Feder (el Fons europeu de desenvolupament regional), gestionat pel departament de Governació. Aquest projecte s'ha cofinançat a través del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya del Departament de Governació.

El Centre d’Interpretació dels Dinosaures pretén custodiar i exposar el patrimoni Paleontològic de Coll de Nargó, i complementar la resta de centres existents al Prepirineu, formant un paquet turístic d’interès nacional i internacional. El model de Parc que acollirà Coll de Nargó estarà format per un centre de visitants, una ruta per diversos jaciments on es puguin veure clarament les restes de nius i ous de dinosaures in situ, i un servei de visites guiades amb transport inclòs.

El conseller també ha visitat els nous gronxadors de Coll de Nargó, que han estat finançats amb 13.400 euros, el 90 % del total, a través del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya del Departament de Governació.

El Pont d’Arfa de Ribera d’Urgellet


El conseller Ausàs també ha fet aquest dissabte una altra visita institucional a l’Ajuntament de Ribera d’Urgellet, on ha estat rebut per l’alcalde Antoni Capdevila. Tot seguit el conseller Jordi Ausàs ha visitat les obres del Pont d’Arfa d’aquest municipi.

El departament de Governació i Administracions Públiques finança els treballs d’ampliació i reforç del Pont d’Arfa, amb 368.590 euros, el que representa un 90% del total, a través del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya.

L’actuació d’aquest projecte consta de l’ampliació i reforç del Pont d’Arfa, una construcció amb valor patrimonial i cultural, i la urbanització dels seus voltants per fer-lo un espai més segur.

Mostrar formulari de contacte