Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ausàs s'acomiada de l'alcaldia assegurant que treballarà per la Seu i el Pirineu

Ausàs s'acomiada de l'alcaldia assegurant que treballarà per la Seu i el Pirineu

L’adéu de l’ara conseller de Governació va estar marcat per les felicitacions de tots els partits polítics
Jordi Ausàs - Ple de renúncia
14/03/2008 11:46

El nou conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha renunciat aquest dijous oficialment al càrrec d’alcalde en un ple extraordinari. L’adéu del fins ara batlle de la Seu va estar marcat ahir per les felicitacions, elogis i el reconeixement unànime a la seva feina i el seu tarannà.

Des d’ERC, la tinent d’alcalde Teresa Casassas va assegurar que Ausàs ‘és i ha estat un referent per al grup’, i en va destacar el seu esforç, perseverància i discreció.

El seu soci de govern, CIU, va subratllar que ‘és un motiu d’orgull’ tenir per primera vegada a la Seu un conseller de la Generalitat. El portaveu de la federació, Albert Batalla, va agrair la feina feta per Ausàs, i el va instar a no oblidar la Seu i el Pirineu. En relació a la feina de conseller, Batalla va ressaltar el fet que podria ‘afavorir l’arribada de la banda ampla, fer un desplegament coherent de la vegueria i tenir en compte al pes específic de la Seu a la futura vegueria de l’Alt Pirineu’.

Pel que fa al PSC, el portaveu socialista Jordi Mas Ortega, va desitjar ‘sort i encerts a Ausàs en la nova etapa’, i es va mostrar convençut que el nou conseller ‘trobarà disponibilitat per endegar nous projectes amb la Seu i el Pirineu’.

Per la seva banda, des d’ICV, Josep Maria Carles va congratular-se pel fet de tenir un urgellenc al govern català, i va indicar la importància de comptar amb complicitats per fer possibles canvis al territori. Així mateix, va recordar a Ausàs la possibilitat d’establir un tripartit a la Seu.

Per últim, la regidora popular, Patrícia Lanau, va expressar ‘més enllà de les ideologies’ el seu respecte a Ausàs, a qui va definir com una persona ‘accessible i dialogant’.

Ausàs va agrair les paraules dels portaveus de tots els grups i va explicar que ‘tot i la satisfacció i l’honor de ser conseller del país, no hi ha dubte que el càrrec més important i el que t’omple més és el d’alcalde de la teva ciutat, i, sobretot si es tracta de la Seu’. L’ara conseller va animar tothom a mantenir el contacte amb ell per traslladar-li inquietuds i demandes, ‘per la Seu i el Pirineu’. Alhora, després de valorar molt positivament la feina feta a l’Ajuntament de la Seu, va fer al.lusió als objectius que es marca al capdavant de la conselleria: ajudar els municipis amb el PUOSC, amb la modernització de les administracions i amb la millora de la implantació de les noves tecnologies i la societat de la informació.

Mostrar formulari de contacte