Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Avança la reforma de cruïlles de la carretera N-260 entre la Seu i Bellver

Avança la reforma de cruïlles de la carretera N-260 entre la Seu i Bellver

Ja s'ha completat la millora de l'accés al Pont de Bar i és a punt d'acabar la d'Arsèguel També s'ha actuat a Lles, Montellà, Prullans i Cortàs, però resten pendents punts com Alàs i la polèmica confluència de Corcs
El Pont de Bar
22/07/2009 10:21

El Ministeri de Foment està completant la millora de diverses cruïlles de la carretera N-260, en el tram entre Bellver i la Seu. Les obres en diversos punts d'accés als pobles ja han finalitzat o bé estan a punt de fer-ho.

Un dels indrets que ja s'ha reformat és la cruïlla del Pont de Bar. Foment ha construït un carril central d'entrada des de la Seu i de sortida cap a Puigcerdà. Aquests passos volen evitar que els vehicles hagin de creuar els dos sentits de la marxa com passava fins ara i com encara passa en alguns accessos. La modernització, alhora, incorpora una rotonda per a la circulació interna, un cop s'ha sortit de la carretera general. També és a punt d'acabar-se la millora de l'accés a Arsèguel.

El mateix procés s'ha seguit amb les cruïlles d'accés a Lles, Montellà, Prullans i Cortàs, com també al nucli urbà de Bellver, on s'ha fet la reclamada rotonda.

En canvi, resta pendent el canvi de la polèmica cruïlla de Corcs, on aquesta primavera passada va morir un veí de Bellver de 35 anys. En aquell indret conflueixen l'Eix Pirinenc i l'accés al túnel del Cadí. Els veïns demanen que s'hi faci una rotonda perquè els conductors hagin de reduir la velocitat, en comptes del pas elevat -també conegut com scalextric- projectat per Foment. També segueixen pendents de reforma cruïlles conflictives com ara les d'Estamariu, Alàs, Castellciutat, Montferrer i Adrall, tot i que hi ha el compromís de resoldre-les.

Mostrar formulari de contacte