Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Avís per risc de precipitacions fortes a l'Alt Pirineu

Avís per risc de precipitacions fortes a l'Alt Pirineu

El temporal 'Ana' arriba a Catalunya amb menys força però pot deixar fins a 100 l/m2 en 24 hores al Pallars Sobirà, al Jussà i a l'Alta Ribagorça. Protecció Civil també adverteix de cops de vent que poden superar els 90 km/h

Previsió del Servei Meteorològic de Catalunya
Previsió del Servei Meteorològic de Catalunya
10/12/2017 15:20

El temporal 'Ana' arribarà a Catalunya amb menys virulència que a la costa cantàbrica però sí que deixarà ratxes de vent de més de 90 km/h arreu del territori i onades de 2,5 metres al litoral. Paral·lelament, aquesta 'ciclogènesi explosiva' pot acumular més de 100 litres en 24 hores en punts de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha posat en prealerta el pla Ventcat davant la previsió de fortes ventades a la meitat nord del país, especialment a la Catalunya Central i a les cotes més altes del Pirineu. A partir d'aquesta matinada i durant tot dilluns, el temporal de vent es reforçarà i s'estendrà a les comarques del litoral. També s'ha posat en prealerta el pla Procicat per onades de 2,5 metres, principalment a la costa central, i es recomana no apropar-se a espigons i passeigs marítims.

Mostrar formulari de contacte