Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Avui torna 'Carretera i Manta' a RàdioSeu

Avui torna 'Carretera i Manta' a RàdioSeu

El programa-concurs ofereix un estiu més un gran nombre de premis que culminaran amb el sorteig d'un viatge a les Illes Canàries i amb una aportació solidària Els oients hi poden participar a través del telèfon i també per Facebook

Carretera i Manta - Logo
Carretera i Manta - Logo
20/06/2011 09:00

Aquest dilluns 20 de juny, a les 11.30, RàdioSeu (107.2 FM) inicia una nova edició del seu programa-concurs de l'estiu, Carretera i Manta. Un any més, l'emissora municipal urgellenca ofereix als oients la possibilitat de guanyar una gran quantitat de premis setmanals.

Els regals es completaran al final de l'estiu amb el premi estrella: un viatge a les Illes Canàries. A l’últim programa també se sortejarà el finançament d'una llicència de conducció, entre d'altres. Alhora, cada trucada que fan els oients serveix per contribuir econòmicament a un projecte solidari local.

S’hi pot participar en directe a través del telèfon 973 36 06 17, i també a través de la pàgina web (www.radioseu.cat) i de Facebook, on RàdioSeu ja té més de 4.500 amics.

Al llarg de la temporada, Carretera i Manta ofereix regals com ara abonaments i entrades per a la piscina, dinars o sopars, postres de pastisseria, detalls per a la llar, sessions de spinning i manteniment, activitats al canal d'aigües braves, samarretes, llibres i entrades per a espectacles.

Carretera i Manta s'emet de dilluns a divendres, de les 11.30 a les 13.00, presentat per Ignasi Cervera i Glòria González. Enguany compta amb els regals i el patrocini de: Viatges Cadí Tours, Pizzeria Via Fonte, Autoescola Pirineus, Pastisseria Vilarrubla, Electrònica Simac, Gimnàs Yumix, Joieria Sangrà, Disseny la Seu i Parc Olímpic del Segre.

Mostrar formulari de contacte