Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de la presentació del llibre 'El Pla de Sant Tirs. Recull de records'

Èxit de la presentació del llibre 'El Pla de Sant Tirs. Recull de records'

Prop de 300 persones van assistir a l'acte, en el qual es van esgotar els exemplars disponibles Josefina Lladós i Laura Vilalta van explicar el contingut del llibre acompanyades d'Àngel Dalmau i Pere Roquet
30/03/2015 18:03

Prop de 300 persones van assistir aquest dissabte passat a la presentació del llibre El Pla de Sant Tirs. Recull de records, l'obra que recupera la història quotidiana del cap del municipi de Ribera d'Urgellet de la mà dels seus veïns.

L'antic ajuntament de la població es va quedar petit per a l'acte, que va reunir "molta més gent de l'esperada", segons reconeixien les autores del llibre, Josefina Lladós i Laura Vilalta. De fet, el mateix dia es van esgotar els llibres posats a la venda. Per això, ara s'estudiarà si se'n fa una segona edició.

En la presentació, Lladós i Vilalta van estar acompanyades de l'editor, Àngel Dalmau, i de Pere Roquet, que va qualificar la jornada de "dia històric" per al poble, tant per la bona rebuda del projecte com pel contingut del llibre que es donava a conèixer.

El Pla de Sant Tirs. Recull de records (Edicions Mesclant) és el resultat d'un treball que s'ha dut a terme especialment mitjançant una trentena de trobades amb els padrins al casal de gent gran de la població, per deixar constància de la memòria dels veïns al llarg del darrer segle. També s'ha obtingut informació de mossèn Fermí Casal i de l'arxiu municipal.

L'obra inclou un centenar de fotografies. De fet, la portada és una panoràmica del poble presa des de la Parròquia d'Hortó l'any 1894.

  • 'El Pla de Sant Tirs. Recull de records' - Presentació
  • El Pla de Sant Tirs - Portada del llibre

Mostrar formulari de contacte