Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de la primera edició de l'escola d'estiu d'enduro de Bassella

Èxit de la primera edició de l'escola d'estiu d'enduro de Bassella

Hi han participat més d'una vintena de nois de 6 a 15 anys L'estada ha comptat amb activitats relacionades amb el món del motor

Enduro - Museu de la Moto
Enduro - Museu de la Moto
14/08/2009 13:48

La recent inaugurada Bassella Off Road School, especialitzada en cursos d’enduro i motocross per a nens de 6 a 15 anys, ha comptat enguany amb un total de 25 nois. Els pilots provenien d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol (Àvila, Madrid, el País Basc...).

L’estada, que es van impartir a les instal•lacions del Sip Outdoor Activities del 28 de juny al 11 de juliol, va incloure activitats d’aprenentatge d’enduro i també d’oci, com ara tirolina, canoes, btt o orientació. Una de les jornades va consistir en una visita al Museu de la Moto de Bassella, per tal de difondre la cultura de les dues rodes entre els joves pilots.

El fundador i director del museu alturgellenc, Estanislao Soler, va ser l’encarregat d’acompanyar els alumnes per un interessant viatge retrospectiu a través de la història de la motocicleta, des dels seus orígens fins a l’actualitat, posant especial èmfasi a les principals marques espanyoles. Un recorregut que va finalitzar a la part posterior de l’edifici on, en un petit circuit asfaltat, van assistir a una classe d’educació viària per familiaritzar-se amb el codi de circulació, com a vianants i conductors de bicicletes.

“Va ser una experiència única per les joves promeses de l’Enduro i MX que han participat en aquesta primera edició de la Bassella Off Road School”, indiquen des del museu.

Mostrar formulari de contacte