Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de la sessió de l'AEAU sobre PIMES

Èxit de la sessió de l'AEAU sobre PIMES

Una cinquantena de persones van assistir a la jornada informativa Els consultors Torrent i Dedeu apunten la manca de comunicació com un dels principals defectes actuals de la petita i mitjana empresa

Xerrada per a empresaris
Xerrada per a empresaris
11/03/2010 16:23

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ha organitzat una jornada informativa per parlar sobre les PIMES Familiars. L'acte va comptar amb l'assistència d'unes 50 persones que van omplir de gom a gom la sala d'actes del Consell Comarcal.

La sessió venia motivada pel gran nombre d'empreses familiars que hi ha a la comarca, tal com constata l'èxit d'assistència. Joan Alfons Torrent i Mercè Dedeu, fundadors de l'empresa Torrent i Dedeu Consultor, van fer una exposició clara de les problemàtiques econòmiques i les estratègies a seguir al sector. La manca de comunicació es presenta com un dels problemes més habituals entre la família empresària actual.

L'AEAU va lliurar als assitents dos llibres editats pels ponents: La Familia Empresària i La tribu, Siempre lo hemos hecho así, premi de narrativa empresarial ESADE-RBA 2009.

Mostrar formulari de contacte