Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de participació en la Setmana de la Gent Gran a la Seu

Èxit de participació en la Setmana de la Gent Gran a la Seu

L'Ajuntament de la Seu anuncia que aquesta setmana s'enllestiran les obres de reforma de la residència del Sant Hospital El consistori elabora un estudi sobre la realitat del col.lectiu

Dia de la Gent Gran 2008
Dia de la Gent Gran 2008
06/10/2008 11:25

Aquest diumenge s'ha celebrat a la Seu l'acte central de la Setmana de la Gent Gran, que ha estat presidit per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la regidora de la Gent Gran, Teresa Casassas. Durant la trobada a la sala Sant Domènec s'ha fet la lectura del Manifest de la Gent Gran per part del president de l'entitat "Vida Creixent", Carles Dalmau. També s'ha pogut escoltar la salutació de la presidenta de L'Esplai de la Gent Gran de la Seu, Maria del Carmen Carbonell.

En el transcurs de l'acte, que posava el colofó al programa d'activitats que s'ha portat a terme a la Seu des del passat dimecres per commemorar el Dia Mundial de la Gent Gran, l'alcalde urgellenc ha felicitat a totes les persones que han pres part en la diada. Alhora ha agraït “l'aportació que han fet i fan les persones grans a la ciutat, a la comarca i al país”. Per la seva part, la regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament de La Seu ha remarcat -tot recordant el lema d'aquest any 'gent gran, un compromís de futur'- que “si bé és cert que sou testimonis del passat, heu de ser i volem que sigueu fars que il·luminin el futur”.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, també ha explicat davant el públic congregat a Sant Domènec que aquesta setmana quedaran enllestides les obres de reforma de la residència del Sant Hospital. A més, Batalla ha recordat que recentment l'Ajuntament urgellenc ha realitzat la cessió dels terrenys municipals ubicats a l'Horta del Valira al Consorci de Serveis d'Atenció a la Dependència de La Seu d'Urgell per a construir-hi la nova residència assistida i el centre de dia per a persones amb dependència.

En el seu torn, la regidora de la Gent Gran, Teresa Casassas, ha avançat que l'Ajuntament elaborarà properament un estudi sobre la realitat de la gent gran a la nostra ciutat, així com que farà realitat un nou parc públic dedicat exclusivament a les persones grans.

L'acte celebrat a Sant Domènec ha culminat amb una cantada d'havaneres per part del grup Vallparadís. Tot seguit, autoritats i gent gran de la Seu d'Urgell han participat en un dinar popular al poliesportiu municipal. La diada d'avui ha finalitzat amb una actuació de màgia a càrrec de Normans i ball amb el duet Dia i nit, i un berenar per a tots els assistents.

Mostrar formulari de contacte