Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit del 1r Concert de Caramelles per a nois i noies

Èxit del 1r Concert de Caramelles per a nois i noies

Aquest dissabte s’ha fet l’enregistrament d’un CD amb motiu del 12è aniversari d'aquesta iniciativa La coral, dirigida per Rafel Llobet, va comptar amb la col.laboració de l’Orquestra de Caramelles i el Cor Lux Aurumque de l’Escola Municipal de Música

02/02/2010 14:41

Èxit del primer concert de caramelles per a nois i noies que s’ha dut a terme aquest dissabte a la Sala Sant Domènec de la Seu. Familiars i amics van omplir l’espai cultural per escoltar els joves cantaires del col.legi Albert Vives i de l’Institut Joan Brudieu, que van actuar acompanyats per l’Orquestra de Caramelles, formada per alumnes de l’Escola Municipal de Música.

El concert també va comptar amb la col.laboració del Cor Lux Aurumque, una coral formada per noies de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell i dirigida per Marga Mingote. El grup es presentava per primera vegada davant el públic.

El director de les Caramelles, Rafel Llobet, feia una valoració positiva del concert i ressaltava de forma especial la feina feta durant els últims 12 anys “en què s’ha consolidat aquesta activitat”, que compta amb el suport de les AMPES dels col.legis Albert Vives, Pau Claris, la Salle i l’Institut Joan Brudieu, a més del Pla Educatiu d’Entorn.

L’objectiu de Llobet sempre ha estat “fer participar de la música i del cant a la mainada provinent de tots els estrats socials i culturals que, en definitiva, forma part de la nostra ciutat”. Alhora, Llobet remarca el sentit popular de les Caramelles “un dels primers esglaons en la participació al carrer aportant cultura, en la integració del poble i en la formació i l'interès musical”.

El concert va ser enregistrat amb motiu del dotzè aniversari de la iniciativa i se’n farà un CD. Les Caramelles tornaran a escoltar-se per Pasqua, amb la participació de tots els centres escolars de la Seu. En algunes edicions s’ha aconseguit reunir fins a 150 cantaires

  • Concert de Caramelles 2010 2
    Concert de Caramelles 2010 2
  • Cor Lux Aurumque
    Cor Lux Aurumque
  • Concert de Caramelles 2010
    Concert de Caramelles 2010

Mostrar formulari de contacte