Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit del IV Campionat Nacional de Karate Tradicional TKFI 2011

Èxit del IV Campionat Nacional de Karate Tradicional TKFI 2011

Gairebé 200 karateques han participat en la competició L'AE Karate Kobudo Tradicional ha sumat 22 podis, amb 7 primeres posicions

Karate - Competició TKFI 2011
Karate - Competició TKFI 2011
29/11/2011 11:33

Gairebé 200 karateques han participat aquest diumenge en el IV Campionat Nacional de Karate Tradicional TKFI 2011. Els resultats de l'AE Karate Kobudo Tradicional de la Seu d'Urgell han estat valorats molt positivament, ja que en el còmput general s'han sumat 22 podis, amb 7 primeres posicions.

Per la seva banda, Encamp ha sumat 19 podis; el Gimnasio Goya de Saragossa, 14; 8 el Fudoshin d'Escaldes; 6 el Club Natació Mediterrani; i 1 el BudoArts. Tots els resultats es poden consultar en el document adjunt.

El cap de setmana també ha comptat amb un entrenament multitudinari al gimnàs del col.legi La Salle, en el qual hi van participar 55 alumnes, i un exercici tècnic (kata) realitzat per familiars dels karateques. A més, la tarda de dissabte es va dur a terme el Curs nacional de Karate Saito-ha Shito-ryu, impartit pel Shihan Joan Gombau. Hi van prendre part 26 karateques. La jornada va finalitzar amb un sopar a la pista polivalent del Poliesportiu de la Seu.

El president de l'AE Karate Kobudo Tradicional de la Seu, Joan Gombau, ha destacat l'alt nivell dels combats i ha agraït l'ajut de l'Ajuntament de la Seu en l'organització d'aquest esdeveniment esportiu, en què també hi han col.laborat establiments i empreses com Plusfresc, Construccions Munda i Disseny la Seu.

Més imatges del campionat aquí.

Mostrar formulari de contacte