Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Balanç molt positiu de la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

Balanç molt positiu de la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

La presentació de treballs de recerca vinculats amb la comarca ha comptat amb l'assistència d'una vuitantena de persones IECAU prepara la publicació del segon número de la revista 'Interpontes', prevista pel 2012
IECAU - Primera Jornada
14/11/2011 14:51

L'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell (IECAU) ha fet un balanç molt positiu de la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell, que s'ha celebrat aquest dissabte a l'Arxiu Comarcal. La iniciativa ha comptat amb l'assistència d'unes vuitanta persones.

Al llarg del dia es van presentar un total de setze comunicacions referents a treballs de recerca que s'estan realitzant actualment a la comarca sobre àmbits i temàtiques tant diferents com l'arqueologia, la botànica, la meteorologia, la història, la sociologia, l'ornitologia o la promoció turística.

Un cop finalitzada aquesta primera edició, que es preveu realitzar de forma periòdica, l'Institut d'Estudis ja ha iniciat els treballs per a la publicació del segon número de la revista "Interpontes: estudis de l'Alt Urgell", programada per l'any que ve.

La Jornada, que va comptar amb el suport de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran-IDAPA, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, era un dels objectius fundacionals de l'entitat. "Volem crear un espai de trobada i de debat que permeti donar visibilitat de forma pública a l'estat actual de la recerca a la comarca i, alhora, crear consciència dels potencials de l'entorn i el seu aprofitament", afirma el president de l'IECAU, Lluís Obiols.

Mostrar formulari de contacte