Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Balanç positiu del Pla Educatiu d'Entorn de la Seu

Balanç positiu del Pla Educatiu d'Entorn de la Seu

En el marc d’aquesta proposta educativa s’editarà el pròxim curs una guia de recursos educatius
Presentació Pla Educatiu d'Entorn
18/06/2008 12:26

El Pla Educatiu d’Entorn de la Seu ha passat amb bona nota el seu primer any de funcionament. Aquesta proposta educativa innovadora, que té com a eixos bàsics el foment de la cohesió social a partir de l’èxit escolar i l’educació intercultural, amb la consolidació del català com a llengua d’ús social habitual, va presentar-se oficialment ahir a l’Escorxador de la Seu, amb la presència de l’alcalde urgellenc, Albert Batalla; la directora adjunta de l’Alt Pirineu i Aran dels Serveis Territorials de Lleida, Marisa Feixa; la regidora d’Educació de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Alba; i l’inspector del departament d’Educació, Ramon Castelló.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va valorar positivament l’aplicació del programa, en el qual s’han dut a terme més de cinquanta activitats, entre les que han destacat iniciatives com els tallers d’estudi assistit i l’ampliació dels horaris de l’aula d’estudi.

La directora adjunta de l’Alt Pirineu i Aran dels Serveis Territorials de Lleida, Marisa Feixa, felicitava tots els responsables per la feina feta:

El Pla Educatiu d’Entorn, que s’ha de desenvolupar en els pròxims sis anys, vol donar resposta a les múltiples necessitats de la societat. Es presenta com una iniciativa de cooperació educativa, entre l’Ajuntament urgellenc i el Departament d’Educació, i pretén esdevenir un instrument per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

Les activitats van dirigides a tots els agents que intervenen en el procés educatiu: professors, alumnes i pares i mares. S’estructuren en vuit blocs: accions per a la sensibilització i formació; acollida a les famílies; activitats complementàries, extraescolars o de vacances; incentivació escolar; resposta a les demandes socials; acompanyament acadèmic i professional; espais de trobada i convivència i dinamització del PEE.

Mostrar formulari de contacte