Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Búbulus Dansa porta a la Seu l'espectacle 'Julius i Florette Forever'

Búbulus Dansa porta a la Seu l'espectacle 'Julius i Florette Forever'

L'obra es podrà veure aquest dissabte, a les vuit dels vespre, a Sant Domènec La interpretació va a càrrec dels ballarins Carles Salas, Sònia Gómez i Ginés Pérez

Bubulús
Bubulús
15/01/2010 13:40

La companyia Búbulus Dansa escenificarà aquest dissabte, 16 de gener, a la sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell l'espectacle de dansa i teatre físic 'Julius i Florette Forever', interpretat pels ballarins Carles Salas -que també n'és el director- Sònia Gómez i Ginés Pérez.

'Julius i Florette Forever' és un espectacle que vol transmetre "la importància de la necessitat que té el ciutadà d'estimar i de comunicar-se, amb un ús precís i puntual de la dansa com a il·lustració de les idees i les emocions". D'altra banda, també expressa "reflexions i pensaments de política, crítica, relacions, art, ciència, amor, mort, sexe, religió, salut... com a resum de 40 anys".

En paraules del propi director i ballarí, Carles Salas, l'espectacle es constitueix amb“improvisacions sobre petits fragments de les nostres vides". I hi afegeix:"'Julius i Florette Forever' és un laberint de memòria, manies, desitjos i pors on els passadissos estan fets de records i d'oblits. Un ressò de la realitat dels que en tenen 40, o més o menys, i la seva necessitat actual: sentir-se escoltat, ajudat, útil, estimat. Reflexions vàries, converses que ens porten a dintre nostre, un dintre una mica confús i neguitós. Un laberint on la porta d'entrada és alhora la sortida: un mateix".

Mostrar formulari de contacte