Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Barrera, nou president de Convergència Democràtica Aranesa

Barrera, nou president de Convergència Democràtica Aranesa

17/12/2007 10:28

El congrés nacional de CDA s'ha clausurat aquest diumenge al migdia amb el nomenament del que fins ara era secretari general i síndic durant els últims 16 anys Carlos Barrera com a nou president del partit, substituint en el càrrec a Josep Luis Boya després de 30 anys al capdavant del mateix. El nou secretari general, d'altra banda, serà Alex Moga, qui també ocupa el càrrec de regidor de cultura de l'ajuntament de Vielha. Després del nomenament dels nous dirigents i emparant-se en el lema del congrés 'Un nou impuls', Barrera ha declarat que l'únic objectiu de CDA serà el benestar dels habitants de la Val d'Aran sota l'empara d'una visió nacionalista i de país.
El congrés nacional de Convergència Democràtica Aranesa celebrat durant aquest cap de setmana a l'hotel Peña de Pont d'Arros ha estat clausurat amb el nomenament del que fins ara era secretari general Carlos Barrera com el nou president del partit. Barrera s'ha mostrat feliç després de conèixer-se els resultats de les eleccions celebrades aquest mateix matí, per al qual la responsabilitat que implica el càrrec és 'un honor i un privilegi'.

En el seu primer discurs com nou president, Barrera ha afirmat que CDA treballarà amb l'objectiu de millorar el benestar dels ciutadans aranesos fent una oposició constructiva, i ha criticat durament l'actual govern de Francèsc Boya d'UA-PSC, a qui acusa de submissió davant els dirigents catalans del seu mateix partit i no defensar els interessos del país.

Carlos Barrera substitueix al que fins ara havia estat l'únic president i fundador de CDA Josep Luís Boya després de 30 anys al servei del partit. Durant els discursos de clausura Boya, ha estat objecte de paraules d'agraïment per la seva llarga trajectòria i la seva intensa dedicació al partit. No obstant això, i malgrat abandonar la presidència, Boya ha declarat que continuarà treballant activament en la vida política aranesa.

Alex Moga, d'altra banda, ha estat nomenat com a nou secretari general del partit, càrrec que fins ara ocupava Barrera. Moga actualment és regidor de cultura de l'ajuntament de Vielha i un dels membres amb major projecció dins el partit.