Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bellver inaugura la nova piscina municipal

Bellver inaugura la nova piscina municipal

L'obra l'estrenarà el conseller de Governació, Jordi Ausàs

08/08/2008 16:30

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, inaugurarà aquest diumenge la nova piscina municipal de Bellver de Cerdanya.

Aquest equipament, situat al costat del poliesportiu i de l’escola, és una de les obres que subvenciona el Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) per al quinquenni 2008-2012. Ausàs arribarà a l’Ajuntament de Bellver a les 11del matí i, després de signar al Llibre d’Honor, mantindrà una reunió amb l’alcalde, Francesc Xavier Porta, i la resta de membres del consistori. Tot seguit visitarà la Fira de Sant Llorenç, una de les mostres pioneres en artesania alimentària del Pirineu.

La inauguració de la piscina, que té una superfície de 300 metres quadrats, es farà a 2/4 d'una. La instal.lació era una vella aspiració del municipi. Fins ara els veïns feien ús de la piscina privada de l'Hotel Bellavista, en conveni amb l'ajuntament. El consistori ha agraït la col.laboració de l'hotel durant tots aquests anys, però ha remarcat que la piscina pública era una necessitat que no es podia ajornar més.

Jordi Ausàs acabarà l’estada a Bellver de Cerdanya amb el lliurament de premis del concurs de gossos d’atura, que es farà al camp de futbol municipal.

Mostrar formulari de contacte