Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Benet Fité, nou president del Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell

Benet Fité, nou president del Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell

L'alcalde de Coll de Nargó substitueix Bartomeu Majoral, d'Alàs i Cerc Aquest dijous s'ha celebrat la primera reunió després de les eleccions municipals

Consell d'Alcaldes 09.2011
Consell d'Alcaldes 09.2011
29/09/2011 17:02

El president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, ha delegat la presidència del Consell d’Alcaldes en Benet Fité, alcalde de Coll de Nargó, en substitució de Bartomeu Majoral, alcalde d’Alàs i Cerc, que havia exercit aquest càrrec en el darrer mandat. Fité ha presidit ja el primer Consell d’Alcaldes de l’actual mandat, aquest matí a la Seu d’Urgell. Al començament de la reunió, Jesús Fierro ha agraït la tasca de Bartomeu Majoral al front del Consell d’Alcaldes i li ha lliurat una placa de ceràmica commemorativa.

Al Consell d’Alcaldes hi ha estat present el nou director de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), Pere Porta, que ha exposat les funcions i les principals línies d’actuació de l’organisme i s’ha posat a disposició dels alcaldes per a qualsevol assumpte de les seves competències.

També hi ha intervingut, en aquest cas per mitjà de videoconferència, Joan Manel Gómez, tècnic del Centre de Seguretat Informàtica de la Generalitat, que ha explicat als alcaldes el suport que aquest ens pot donar als ajuntaments pel que fa a la protecció dels seus equips informàtics davant eventuals atacs.

D’altra banda, la gerent del Consorci Alt Urgell – Cerdanya, Mireia Font, ha anunciat als alcaldes la imminent convocatòria anual d’ajuts del programa Leader a tot l’Alt Urgell i cinc municipis de la Cerdanya, el qual comptarà amb una dotació econòmica d’1.160.000 euros.

Els màxims responsables municipals han acordat mantenir el caràcter itinerant de les reunions del Consell d’Alcaldes, una fórmula que es va posar en marxa en el mandat anterior.

Mostrar formulari de contacte