Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bescaran i Estamariu recuperen camins fronterers amb un camp de treball juvenil

Bescaran i Estamariu recuperen camins fronterers amb un camp de treball juvenil

Una dotzena de joves de 15 a 17 anys fan tasques de desbrossament, recuperació de murs i millora d'abeuradors L'activitat la realitza Sasc-Pixies i té el suport de la Secretaria General de Joventut
Camp de treball juvenil
22/07/2011 17:01

La coordinadora de la Secretaria General de Joventut a Lleida, Anna Feliu, ha visitat aquesta setmana el camp de treball per a joves que s'està duent a terme a Bescaran. L'activitat, oberta també a joves d'altres països, combina la recuperació de l'entorn amb activitats lúdiques

El camp de Bescaran pretén preservar antics camins fronterers i el realitza l'entitat urgellenca Sasc-Pixies al llarg de la segona quinzena d'aquest mes. Compta amb una dotzena de participants d'entre 15 i 17 anys, que estan fent neteja i desbrossament a Bescaran i Estamariu. L'acció també aprofondeix en el coneixement del bosc i la cultura local. El grup treurà les conclusions finals en una trobada a la Seu.

Entre d'altres tasques, s'està fent la recuperació de murs, neteja de bardissa, millora d’abeuradors, recollida de brossa dels excursionistes i seguiment dels punts on cal refer els camins. Els agents forestals de la zona i tècnics d'INEF assessoren els joves en l’ús de les eines i el seguiment de la ruta.

Aquest estiu també es fan camps de treballs semblants, entre d'altres indrets, a Cambrils de la Muntanya, Navès, Àger i Algerri.

Mostrar formulari de contacte