Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bodegues Torres ofereix ajudes econòmiques al sector de l'hostaleria i la restauració de la Val d'Aran

Bodegues Torres ofereix ajudes econòmiques al sector de l'hostaleria i la restauració de la Val d'Aran

05/08/2013 19:42

Arran dels aiguats del passat 18 de juny, que van afectar una gran part del territori de la Val d'Aran, Bodegues Torres ha posat en marxa un paquet d'ajudes per a la recuperació del sector de l'hostaleria i restauració.

Miguel Torres Maczassek, director general de l'empresa, ha fet el lliurament al síndic d'Aran, Carlos Barrera, d'un donatiu de 30.000 euros per ajudar a posar en marxa la bugaderia industrial del Conselh Generau, on hi treballen persones amb discapacitat i es dóna servei a bona part dels establiments de la zona.

Paral·lelament, Torres destinarà 20.000 euros més en productes i materials necessaris per al servei del vi. S'ha creat diferents tipus de lots que es distribuiran als afectats.

A l'acte de lliurament dels ajuts hi ha assistit el conseller d'Administració Pública, Finances i Coneixement, Luís Carlos Medina; la consellera de Turisme, Comerç i Consum, Anna Díaz, i el representant de Bodegues Torres a la Val d'Aran, Josep Canut.

Mostrar formulari de contacte