Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bolvir se suma a una campanya d'estalvi d'aigua

Bolvir se suma a una campanya d'estalvi d'aigua

06/08/2013 19:31

Amb el suport de l'Agència Catalana de l'Aigua, la Diputació de Girona i el CILMA (Consell d'Iniciatives pel Medi Ambient), Bolvir acull la campanya d'estalvi d'aigua que inclou l'exposició "Aigua en equilibri" i actuacions de sensibilització per promoure l'estalvi i gestió eficient dels recursos hídrics en l'àmbit domèstic.

La campanya del CILMA inclou xerrades a col·lectius d'adults, en les quals s'explicaran bones pràctiques i s'ajudarà a interpretar la factura de l'aigua. També s'aprofitarà les conferències per distribuir mecanismes d'estalvi d'aigua i assessorar els ciutadans sobre la seva instal.lació.

D'altra banda, es donarà a conèixer la calculadora d'estalvi d'aigua, un aplicatiu que es podrà trobar als webs municipals i que permet conèixer on gastem l'aigua i com podem estalviar.

Els municipis es comprometen a fer el seguiment durant un any de l'estalvi d'aigua aconseguits amb la instal·lació dels kits d'estalvi, que es lliuraran a les llars, segons informa l'ACN.

L'alcalde de Bolvir, Bartomeu Baqué, ha manifestat que "és important conscienciar la gent de la importància de l'aigua, tot i que enguany ha plogut molt".

Mostrar formulari de contacte