Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bon balanç a la Seu de la campanya 'Els bombers t'acompanyen a donar sang'

Bon balanç a la Seu de la campanya 'Els bombers t'acompanyen a donar sang'

Un bon nombre d’urgellencs i urgellenques s’han donat cita aquest dissabte a la unitat mòbil del Banc de Sang, situada a la plaça dels Oms. La matinal solidària ha estat amenitzada per Batukaseu i els Castellers d’Andorra. També s'han dut a terme activitats proposades pels bombers urgellencs

La Seu ha acollit la campanya 'Els bombers t'acompanyen a donar sang'
La Seu ha acollit la campanya 'Els bombers t'acompanyen a donar sang'
01/04/2017 20:05

Els veïns i veïnes de la Seu d’Urgell han mostrat novament aquest dissabte de la seva solidaritat participant activament en la campanya ‘Els bombers t’acompanyen a donar sang’, que s'ha dut a terme a la plaça dels Oms. La capital de l'Alt Urgell ha estat la darrera parada -juntament amb les poblacions de Santa Coloma de Gramenet i Caldes de Montbui- d’aquesta iniciativa, organitzada pels Bombers.

L'acte de cloenda ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla; la directora dels Serveis Territorials de Departament d’Interior a Lleida, Montserrat Meseguer; el cap del Parc de Bombers de la Seu, Xavier Soro; la regidora de Salut de l’Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, i la doctora Gemma Beorlegui, en representació del Banc de Sang i Teixits. 

Albert Batalla ha agraït a l'Associació Cultural i Esportiva Bombers de la Seu que per segon any consecutiu hagi organitzat aquesta diada de donació a sang, “aconseguint que famílies i persones que venien a comprar al mercat setmanal s’hagin acostat a donar sang”. Davant la necessitat de donacions de sang a Catalunya, Batalla ha reiterat que “els ciutadans de la Seu s’hi han implicat oferint la seva solidaritat una vegada més”. 

Per la seva part, Montserrat Messeguer ha volgut agrair des del Departament d’Interior la col·laboració de l'Ajuntament urgellenc a l’hora d’organitzar l'acte. Messeguer ha lloat també la tasca solidària dels Bombers que, de manera totalment voluntària i altruista, han promogut per tercer any consecutiu la campanya ‘Els bombers t’acompanyen a donar sang’ a 16 ciutats d'arreu de Catalunya. 

La matinat ha tingut un marcat caràcter festiu i lúdic, amb la col·laboració de Batukaseu i dels Castellers d'Andorra. Durant la jornada també s'ha pogut veure el desplegament de diversos vehicles dels Bombers de la Seu d’Urgell, que han fet les delícies de grans i petits. En total hi ha hagut 39 donacions de sang.

 

Mostrar formulari de contacte