Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Bona participació a la cursa de resistència del karting El Pla

Bona participació a la cursa de resistència del karting El Pla

L'equip guanyador va finalitzar amb 157 voltes al circuit alturgellenc La competició va tenir una durada de tres hores
Karting El Pla - Cursa de resistència 2012
27/01/2012 10:48

El karting El Pla, ubicat a Ribera d'Urgellet, ha acollit aquest diumenge passat, 22 de gener, una cursa de resistència. La classificació final, després de 3 hores de competició, va acabar amb la victòria de l'equip 'Pichifum 1', amb 157 voltes al circuit. La segona posició va ser per a 'Pichifum 2', que va finalitzar amb 154 voltes, empatat amb RCA Team.

L'organització del karting alturgellenc ha fet una bona valoració de la cursa i ha agraït a tots els participants la seva implicació. Les imatges de la jornada es poden veure al facebook de la instal.lació esportiva.