Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bona rebuda del nou programa d'activitats infantils Imaginari

Bona rebuda del nou programa d'activitats infantils Imaginari

Prop d'un miler de persones han participat a les 14 propostes d'aquesta primera edició, concentrades especialment en els dissabtes de mercat al carrer dels Canonges. L'Ajuntament de la Seu ja estudia estendre el cicle més enllà de l'estiu

Espectacle de màgia al carrer dels Canonges de la Seu, amb Ivan Fernández, a la primera edició d'Imaginari
Espectacle de màgia al carrer dels Canonges de la Seu, amb Ivan Fernández, a la primera edició d'Imaginari
23/08/2022 18:00

La primera edició del programa d’activitats infantils d’estiu Imaginari ha obtingut una “molt bona” acollida per part de les famílies, tant les de la Seu d'Urgell com les que han visitat la ciutat al llarg d'aquest juliol i agost. El nou cicle es va crear amb l'objectiu de dinamitzar durant aquesta època el centre de la ciutat i especialment el carrer dels Canonges.

Mireia Font, primera tinent d'alcalde de la Seu, ha recordat que Imaginari es va idear des de l'Àrea de Promoció Econòmica com un conjunt d'activitats, concentrades especialment en els dissabtes d'estiu, "tot coincidint amb el retorn del mercat al carrer dels Canonges, per tal de dinamitzar aquesta part del centre històric”. Font ha remarcat que “davant la bona acollida d’aquesta primera edició" ara ja es plantegen "repetir accions similars de dinamització del mercat setmanal, tant al carrer Canonges com al carrer Major, de cara a la primavera”.

En aquesta primera edició hi han participat prop de 1.000 persones, repartides entre les 14 activitats programades. Pel que fa als tipus d’activitat, la canalla ha pogut gaudir d’una àmplia varietat: jocs de taula, tallers, jocs d’aigua, màgia, danses tradicionals i, fins i tot, una cursa d’orientació. Al respecte, la regidora d’Infància, Núria Tomàs, ha manifestat que “des de la pandèmia s'ha demostrat que les activitats infantils al carrer en diversos formats són molt atractives per al públic familiar", i conclou que "Imaginari no ha estat una excepció", perquè "faci fred o faci calor, les famílies de la Seu segueixen gaudint de tota mena d’espectacles a l’aire lliure”.

Imaginari és organitzat per les Àrees municipals de Promoció Econòmica, Educació i Infància de l’Ajuntament de la Seu.

 

Mostrar formulari de contacte