Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bona valoració del programa d'activitats gratuïtes 'Cerdanya Activa'

Bona valoració del programa d'activitats gratuïtes 'Cerdanya Activa'

09/09/2011 09:45

Aquest diumenge, 11 de setembre, es clourà el programa d'activitats gratuïtes Cerdanya Activa, promogut per l'Associació d'Hotels i Càmpings de la Cerdanya, en col.laboració amb Guies del Pirineu i Nordic Walking Pirineus. La primera valoració que s'ha fet del programa és "força positiva", a l'espera de tancar la memòria i poder fer el balanç general.

En una primera anàlisi, se subratlla el reconeixement per part dels clients del valor afegit que ha suposat la iniciativa. Alhora, es valora positivament el fet que les activitats proposades hagin estat gratuïtes i es considera que la proposta ha contribuit a millorar la imatge dels hotels adherits.

Segons s'indica des del sector, alguns participants han allargat l’estada per fer alguna activitat més; altres s’han mostrat gratament sorpresos en arribar a l’hotel i conèixer el programa; i altres -en haver estat informats a l’hora de fer la reserva- ja venien preparats per a les activitats que havien escollit.

De les 109 propostes de la campanya iniciada el passat 24 de juny se n'han dut a terme 69, que han comptat amb una participació de gairebé 500 persones. Les activitats que han tingut més participació han estat l'itinerari de La Batllia (78 participants), el tast de Nordic Walking -matinal i en lluna plena- (71 participants) i les sortides de divendres a diferents estanys (66 participants). Pel que fa a les activitats que han obtingut major nombre de sortides, aquestes han estat el Nordic Walking (12 sortides), l'itinerari a La Batllia (9 sortides) i les excursions als diversos estanys (8 sortides).

Els promotors opinen que la campanya 'Cerdanya Activa' ha permès als participants ocupar el seu espai de lleure de forma activa, trencar hàbits de turisme sedentari, aprendre coses sobre la muntanya ceretana, la seva cultura, i tot procurant per la seva salut, com ha estat amb el cas de l'iniciació a la marxa nòrdica.

Mostrar formulari de contacte