Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bona valoració de la 8a edició del Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran

Bona valoració de la 8a edició del Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran

El passat 9 de juny també van lliurar-se els premis als guanyadors del V Concurs d'Iniciatives Emprenedores de la Formació Professional i del I Elevator Pitch

8a edició del Concurs d'Emprenedors de l'Alt Pirineu i Aran
8a edició del Concurs d'Emprenedors de l'Alt Pirineu i Aran
21/06/2017 17:24

El divendres 9 de juny va celebrar-se a la Sala de la Immaculada de la Seu d'Urgell la final del VIII Concurs Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran i el V Concurs d’Iniciatives Emprenedores de la Formació Professional i I Elevator Pitch.

Els guanyadors de les diferents categories han estat enguany el Projecte Aquil·les, de l’Escola Lacetània de Manresa, com a millor idea de negoci de cicle formatiu de Grau Superior; GRF Solutions, del Col·legi Episcopal de Lleida, com a millor idea de negoci de Grau Mitjà, i Joaquim Galí, com a millor Elevator Pitch, en la categoria d'ESO

Precisament aquest any s'ha creat aquesta darrera categoria, en què s’ha convidat diferents escoles de l'entorn, per presentar les seves propostes explicant la idea del projecte en 1,5 minuts.

Més de 80 projectes

En aquesta nova edició del concurs empresarial s'han presentat més de 80 projectes, de 7 escoles d’arreu de Catalunya i Andorra. Els centres també van participar en la fase prèvia del dijous 8, en què es va seleccionar els 15 millors projectes, 4 en categoria d'ESO, 3 de Grau Mitjà i 8 de Grau Superior.

El Concurs en les seves diferents modalitats, ha comptat aquest any de diferents patrocinadors del territori que han col·laborat en l’aportació dels diferents premis de cada categoria (Grans Magatzems Pyrénées, Invest 4 Music Services Spain, Cadí, Hotel El Castell de Ciutat i Andorsoft).

Agraïment

Des de l'escola La Salle i l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell s'ha agraït la bona acollida que té el concurs després de 8 edicions, en el qual cada any es demostren les idees dels joves de la zona, "aportant un valor afegir al món empresarial i sobretot, social".

Mostrar formulari de contacte