Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bons resultats de COMRàdio-RàdioSeu en el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

Bons resultats de COMRàdio-RàdioSeu en el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

31/05/2011 17:33

La segona onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura del 2011 mostra la consolidació de la ràdio de proximitat a Catalunya, atorgant una audiència 677.000 persones al conjunt de COMRàdio i les emissores locals de la Xarxa arreu del país.

El conjunt de COMRàdio i la Xarxa d’emissores ocupa el segon lloc a l'Alt Urgell, a través de RàdioSeu, i és líder a 3 comarques, el Baix Ebre (22.000), el Baix Penedès (22.000) i el Montsià (17.000). També ocupa el segon lloc a  l'Alt Penedès, l’Anoia, el Berguedà, la Noguera, el Priorat, el Solsonès i la Terra Alta.

COMRàdio, comptada individualment, ha incrementat en 19.000 persones la seva audiència respecte la primera onada del Baròmetre, i se situa al novè lloc del rànquing. En les dades d’audiència diària, que compta l’emissora que les persones enquestades van escoltar el dia abans de l’enquesta, COMRàdio també creix, se situa en 59.000 oients, i és la vuitena emissora de Catalunya.

Pel Director General de COMRàdio, Francesc Triola, les dades del Baròmetre “certifiquen que COMRàdio du a terme la funció de garantir que els mitjans de proximitat puguin complir la seva missió com a mitjans públics, a través d’iniciatives i actuacions que promouen la cohesió i respecten la diversitat”.

Triola ha posat l’accent en la feina feta pels professionals de COMRàdio i de les emissores de la Xarxa, “la ciutadania de Catalunya és cada dia més exigent amb els serveis que rep, i per això demanda mitjans públics que garanteixen principis com el rigor, la veracitat i la imparcialitat de les informacions així com el respecte al pluralisme polític, cultural i lingüístic, religiós i social”.

Mostrar formulari de contacte