Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bons resultats del CHPA La Seu a la 2a Volta d'Iniciació

Bons resultats del CHPA La Seu a la 2a Volta d'Iniciació

Paula Garcia Melero va quedar primera en el nivell B3. Pel CHPA Cadí, Jana Pluvinet va ser segona en E3

19/04/2016 10:40

El patinatge urgellenc ha participat aquest cap de setmana passat a la 2a Volta d'Iniciació, que es va celebrar a Torrent de Cinca. El CPA La Seu va portar tres representants a la competició disputada a la Franja; i el CHPA Cadí, setze.

El millor resultat pel CPA La Seu va ser el primer lloc de Paula Garcia Melero en el nivell B3. De la seva part, Jana Herreros va quedar quarta en E3, i Jana Vilana va ser 5a en C5.

Pel que fa al CHPA Cadí, Jana Pluvinet va destacar amb un segon lloc en E3. En B3 hi van participar Laura Puigdemasa (4a), Anna Balcells (8a) Berta Giribet (11a) i Aina López (18a). En C5, Lucía Blanco va ser 6a, Chloe Garmón 8a, Núria Pubill 13a, Chloe Chupin 15a, Berta Ramon 18a i Blanca Moya 21a. En E4, Paula Eduardo va quedar 13a. En A3, Sara Caballé va ser 4a i Alba Martínez 13a. Finalment, en C2 Ares Farré va quedar 9a i Jana Vallespín 17a.

La segona jornada d'aquesta competició tindrà com a escenari la zona esportiva de la Seu. Serà aquest cap de setmana vinent, dissabte 23 i diumenge 24.

  • El CPA La Seu, a Torrent de Cinca
    El CPA La Seu, a Torrent de Cinca
  • El CHPA Cadí, a Torrent de Cinca
    El CHPA Cadí, a Torrent de Cinca

Mostrar formulari de contacte