Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bultaco celebra 50 anys al Museu de la Moto de Bassella

Bultaco celebra 50 anys al Museu de la Moto de Bassella

S'hi aplegaran les motocicletes més representatives i tots els personatges relacionats amb la marca La commemoració es farà el dia 18 d'octubre a les instal.lacions del SIP Outdoor Activities

Bultaco
Bultaco
17/09/2008 17:31

El Museu de la Moto de Bassella acollirà el dissabte 18 d’octubre els actes de celebració a nivell mundial dels cinquanta anys de la creació de la mítica marca Bultaco (1958-1982). Per commemorar l’efemèride s’ha organitzat una jornada molt especial a les instal.lacions del SIP Outdoor Activities, que es convertirà en el centre de la celebració. L’organització ha programat proves de motocròs, trial, tot terreny i carretera. A la instal.lació també s’hi habilitarà un circuit infantil, una zona de derrapatge, i una gran exposició, on les Bultaco seran les grans protagonistes.

L’objectiu dels promotors és aplegar a Bassella les motocicletes més representatives de la marca i tots aquells personatges relacionats d’ una manera o altra amb l’empresa espanyola. S’hi trobaran ex pilots oficials de totes les especialitats i països, l’equip fundador, el personal de la fàbrica, els distribuïdors, els membres de la família Bultó i col•leccionistes i afeccionats. “Es podran compartir milers d’anècdotes, històries i emocions, i demostrar un cop més que, tot i el pas dels anys, els polzes continuen aixecats i Bultaco es manté viva en el cor de molts, com en els seus millors moments”, afirmen.

Totes les activitats previstes a Bassella estaran clarament identificades i reservades a participants amb motocicletes Bultaco. En cadascuna de les proves hi haurà antics pilots oficials de la marca que es convertiran en instructors i monitors. Les diferents zones estaran obertes durant tot el dia i els participants podran donar tantes voltes com vulguin (exceptuant el tram d’asfalt, ja que a causa de la seva complexitat, seguirà uns horaris més concrets). No s’elaboraran classificacions perquè es tracta d'un esdeveniment festiu.

Mostrar formulari de contacte