Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Càritas d'Urgell se suma a una campanya contra la pobresa i l'exclusió social

Càritas d'Urgell se suma a una campanya contra la pobresa i l'exclusió social

L'acció, d'abast europeu, vol recollir firmes per lliurar-les als dirigents polítics Es demana als governs eradicar la pobresa infantil i garantir la protecció social, la sanitat universal i el treball digne
Càritas - Logo
10/06/2010 16:11

Càritas d'Urgell s'ha sumat a la campanya de sensibilització amb motiu de l’Any Europeu de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social, que es celebra aquest 2010. L'acció té el suport de les 43 organitzacions estatals de Càritas a Europa.

Entre el conjunt d’actuacions previstes en aquesta campanya destaca la recollida de signatures contra la pobresa i l’exclusió social, que es lliuraran a les institucions europees i nacionals. La campanya vol mostrar als representants polítics la voluntat de posar fi a les situacions de marginació econòmica i social.

La petició es concreta en quatre objectius: eradicar la pobresa infantil, garantir un nivell mínim de protecció social per a tothom, augmentar els serveis sanitaris i socials i garantir una feina decent per a tothom.

En la mateixa línia, un grup d'infants de catequesi de Sort faran la setmana vinent, el dia 19, una representació de teatre per recaptar fons per als projectes d'ajut social de Càritas. Els nens i nenes, d'entre 8 i 11 anys, posaran en escena El jardí de flaira-nas, de Joaquim Carbó, al teatre Els Til.lers.

Mostrar formulari de contacte