Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Cafè-Comerç' ofereix una xerrada sobre promoció publicoprivada

'Cafè-Comerç' ofereix una xerrada sobre promoció publicoprivada

La nova trobada del cicle, aquest dimarts a les 3 de la tarda al CETAP mostrarà exemples de cooperació per potenciar el comerç local, amb els casos de Solsona i Cardona

Cafè Comerç 04.04.17
Cafè Comerç 04.04.17
03/04/2017 17:05

El cicle de xerrades 'Cafè-Comerç', adreçat a botiguers i empresaris de la Seu i l'Alt Urgell, ofereix aquesta setmana una sessió sobre promoció publicoprivada. La trobada, oberta a tot el sector, serà aquest dimarts, dia 4, a les 3 de la tarda al CETAP-Telecentre.

En aquesta conferència s'explicarà les possibilitats de la cooperació entre institucions i comerç local a l'hora de potenciar l'activitat econòmica, a partir del model de les poblacions de Solsona i Cardona. Els presidents de les respectives Unions de Botiguers, Francesc Ester i Rosa Maria Guix, explicaran als comerços urgellencs com al 2015 van constituir una Agència de Desenvolupament Local conjunta. L'àrea de comerç la tenen associada a l'àrea de turisme, amb les funcions de donar suport al el comerç per fer-lo més competitiu i treure profit del fluxe turístic.

Ambdues poblacions ja han fet campanyes com ara 'Amfitrió a Solsona' i 'Barris antics, molt per oferir, molt per descobrir', a banda de crear programmes d’incentius, concursos d'aparadors per Nadal, revitalització dels locals buits, formació dels agents comercials i turístics i un nou reglament del mercat de marxants.

Mostrar formulari de contacte