Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Caixa Manresa fa costat al Sedis Bàsquet i a l'Associació Pro Minusvàlids de l'Alt Urgell

Caixa Manresa fa costat al Sedis Bàsquet i a l'Associació Pro Minusvàlids de l'Alt Urgell

L'entitat destinarà 6.000 euros a l'equip per a discapacitats del club urgellenc i col.laborarà en la posada en marxa d'un servei de fisioteràpia Els ajuts formen part de la Convocatòria 2010 d'Ajuts Socials
Taller Claror - Creativitat ecològica
01/06/2010 09:57

Caixa Manresa ha signat dos convenis de col·laboració amb l'Associació Esportiva Sedis Bàsquet i l'Associació Pro Minusvàlids de l’Alt Urgell per tal d’endegar projectes socials relacionats amb l’activitat de cadascuna d’aquestes entitats. En total s'hi destinarà un total de 6.000 euros, que formen part de la Convocatòria 2010 dels Ajuts Socials de Caixa Manresa.

La subvenció a l'AE Sedis anirà destinada a promoure un equip de bàsquet per a disminuïts psíquics, auditius i deficients mentals. Pel que fa a l'Associació Pro Minusvàlids de l’Alt Urgell, s'ajudarà a posar en marxa un servei de Fisioteràpia per a persones amb discapacitat psíquica.

En total, Caixa Manresa ajudarà 156 projectes d'associacions i entitats de tot Catalunya a través de la Convocatòria d’Ajuts Socials 2010. Aquesta convocatòria destina 600.000 euros a la millora de la qualitat de vida de les persones i col·lectius més fràgils i vulnerables.

La campanya 2010 dedica una atenció molt especial a les persones en situació de dependència. Enguany s’ha prioritzat projectes que vetllen per ajudar a les families necessitades amb programes d’atenció, inserció laboral o distribució d’aliments, entre d’altres. S’ha procurat dirigir els ajuts socials a millorar la situació de les persones més vulnerables i a les persones més afectades per la crisi econòmica.

La directora de l’Obra Social, Marta Lacambra, insisteix en la necessitat que l’Obra Social “estigui ametent a les necessitats socials que hi ha. Aquest és un any en què més que mai cal estar al costat de les persones que més ens necessiten. Una constant”.

Amb aquesta nova edició dels ajuts socials Caixa Manresa "continua potenciant el seu caràcter solidari, contribuint a impulsar projectes adreçats a les persones que requereixen una atenció social especial". Aquesta contribució es fa a través de la col·laboració amb les entitats sense afany de lucre que els desenvolupen, per aconseguir, conjuntament, la construcció d’una societat amb valors i més cohesionada, justa i solidària que apaivagui les situacions de risc d’exclusió social. A la convocatòria dels Ajuts Socials 2010 s’hi ha presentat un total de 417 sol·licituds d’entitats.

Mostrar formulari de contacte