Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / CaixaBank organitza una activitat a la Seu d'Urgell per fomentar l'ús responsable de la tecnologia

CaixaBank organitza una activitat a la Seu d'Urgell per fomentar l'ús responsable de la tecnologia

El taller, emmarcat en la Mobile Week Catalunya a La Seu d'Urgell, va comptar amb la participació d'una vintena de nens i nenes de 8 a 12 anys

Participants en el taller a la Seu d'Urgell (Foto: CaixaBank)
Participants en el taller a la Seu d'Urgell (Foto: CaixaBank)
23/05/2022 19:37

CaixaBank i la Mobile World Capital Barcelona, en el marc de la Mobile Week Catalunya La Seu d’Urgell que va tenir lloc de l’11 al 14 de maig, van organitzar el taller "Un món connectat" a l’oficina Store de la capital de l'Alt Urgell. L'activitat va reunir un grup de 20 nens i nenes, amb edats entre els 8 i els 12 anys.

L'objectiu de la proposta va ser fomentar l'ús responsable de la tecnologia i ensenyar als més petits com pot utilitzar-se per crear iniciatives, projectes i empreses que ajudin a que el món sigui més sostenible. Amb un enfocament dinàmic, experts consultors van explicar alguns exemples de com la tecnologia pot ajudar a millorar el món. Per la seva banda, els nens i nenes participants van generar idees per impactar positivament en el planeta i en la societat a través de la tecnologia.

"Un món connectat" té el propòsit d'apropar les professions STEM als més petits i promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre nens i nenes. Aquests tallers es duen a terme a les Mobile Week que tenen lloc durant aquest any a diferents municipis de tot l'Estat espanyol.

Innovació i transformació digital

CaixaBank, empresa patrona de la MWCapital, és una de les entitats impulsores de la Mobile Week Catalunya. L'entitat financera forma part del patronat des del 2019 com a mostra del seu compromís amb la innovació i la transformació digital.

L'aliança entre CaixaBank i MWCapital es desenvolupa fonamentalment a través de la col·laboració en projectes d'interès per a totes dues entitats, en el marc de quatre àmbits concrets: innovació, tecnologia, talent i societat. En aquest context, CaixaBank desenvolupa un rol actiu i d'influència com a entitat de referència en aquests àmbits i, de la mà de la Mobile World Capital Barcelona, organitza activitats durant tot l'any per apropar la tecnologia a la ciutadania. 

Mostrar formulari de contacte