Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Campanya per recaptar aliments i sorra per a gats

Campanya per recaptar aliments i sorra per a gats

L'associació Cats & Dogs Alt Urgell demana la col·laboració ciutadana per aportar pinso, llaunes de menjar o arena per als animals de les colònies que gestionen. L'entitat ha habilitat diversos punts de recollida
Logotip Cat & Dogs
11/08/2021 19:35

L'associació Cats & Dogs Alt Urgell ha posat en marxa un campanya per recaptar aliments i sorra per als gats de les colònies que cuiden. El col·lectiu, creat ara fa pocs mesos i sense ànim de lucre, demana la col·laboració ciutadana per tal que s'aporti pinso, llaunes de menjar i arena. Els punts habilitats per a fer la recollida són la botiga Maido Animals, el Centre Veterinari Moa, Calçats Montse i Lampisteria Castells.

L'entitat també fa una crida per obtenir els fons necessaris per a la seva activitat quotidiana. En aquest sentit, proposa aportacions econòmiques puntuals o bé ingressos periòdics. A banda, les promotores de la iniciativa també estan obertes a d'altres col·laboracions que puguin ser útils, com ara material, voluntariat o bé suport veterinari. S'hi pot contactar al correu electrònic , el telèfon 629 97 31 09 o els seus perfils a Facebook i Instagram.

Cats & Dogs Alt Urgell es va crear el novembre de 2020. Les seves integrants ja actuaven prèviament com a voluntàries tot cuidant colònies de gats. També tenen un local i compten amb el suport d'algunes cases d'acollida, "tot i que en caldrien més", segons especifica Karina Erill, membre de l'entitat. Anna Patricia Ducos, responsable de l'associació, recorda també que una de les seves funcions és afavorir l'adopció.

Entre les accions que han promogut, a més de la cura de les colònies dels gats, hi ha condicionar espais perquè els gats estiguin protegits del fred, esterilitzar els felins i netejar els espais on solen estar aquests animals, a més d'ajudar a localitzar gats perduts mitjançant campanyes de difusió.