Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Campanya de Càritas d'Urgell per regalar canelons la vigília de Nadal

Campanya de Càritas d'Urgell per regalar canelons la vigília de Nadal

El dia 24, l'entitat repartirà safates, cedides per l'empresa elaboradora Casa Mas, a col·lectius com ara gent gran sola i famílies amb dificultats. L'activitat és oberta a la col·laboració de voluntaris
Campanya de Càritas 'Deixa la teva empremta'
18/12/2015 19:50

Càritas d'Urgell ha fet una crida a voluntaris i simpatitzants per col·laborar en una acció de la campanya 'Practica la justícia. Deixa la teva empremta', aquest dijous vinent dia 24, vigília de Nadal. L'objectiu que s'han marcat és repartir un miler de safates de canelons de carn (3 canelons per safata) a persones i famílies ateses per l'entitat però també a col·lectius com ara gent gran que viu sola i famílies amb situacions problemàtiques.

Càritas s'ha marcat l'objectiu de "mobilitzar el màxim nombre de persones de les nostres comunitats, i fer-ho amb una acció concreta. Els participants, si ho desitgen, podran decidir a qui regalen la safata. Des de l'entitat matisen que aquesta acció és possible gràcies a la col·laboració de Casa Mas, que "ha fet un gran gest nadalenc" i els elaborarà els canelons frescos. Per tant, l'únic que hauran de fer els voluntaris és ajudar a repartir-los. Alhora, es vol apropar a tothom "el compromís de pensar i moure’s pels altres en una "acció comunitària, solidària i de generositat personal" en el marc del compromís "principalment amb els més febles i necessitats del nostre entorn".

Els interessats a participar-hi es poden adreçar als centres de Càritas d'Urgell a la Seu (al carrer Bisbe Guitart), Puigcerdà, Balaguer i Vielha. Des de l'entitat han aprofitat per desitjar "un bon Nadal i pau per a tothom".

Mostrar formulari de contacte