Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Campanya de donació de sang al Centre Cívic El Passeig

Campanya de donació de sang al Centre Cívic El Passeig

S'hi podrà col·laborar al llarg d'aquest dilluns, dia 9 A Catalunya es necessiten unes 1.000 donacions diàries per mantenir les reserves
Sang - Cartell donació
06/02/2015 13:34

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya, en col·laboració amb Creu Roja de l'Alt Urgell, organitza un nou acapte de sang a la Seu d'Urgell. S'hi podrà participar aquest dilluns, dia 9, al Centre Cívic El Passeig.

L'horari per fer les donacions de sang serà entre les 11 i les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 de la nit.

La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. És un acte senzill, segur i assistit per professionals especialitzats en tot moment. Malgrat els avenços mèdics i tecnològics, ara per ara, la sang no es pot fabricar i tan sols es pot obtenir de les donacions altruistes de les persones.

Cada donació pot ajudar fins a tres malalts diferents, ja que se n'obtenen tres components sanguinis diferents amb aplicacions pròpies. Els concentrats d'hematies es conserven 42 dies; el plasma, un any, i les plaquetes, només cinc dies. Cada dia es necessiten unes 1.000 donacions a Catalunya per mantenir les reserves.

Mostrar formulari de contacte