Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Campanya solidària de Sant Joan de Déu-Terres de Lleida i Plusfresc per pal·liar els efectes de la COVID-19

Campanya solidària de Sant Joan de Déu-Terres de Lleida i Plusfresc per pal·liar els efectes de la COVID-19

Es posa a la venda unes polseres per finançar un projecte de suport a persones afectades per la crisi sanitària. Es poden adquirir als establiments de la cadena de supermercats
Polseres solidàries a la venda als establiments de Plusfresc
27/05/2021 10:40

L'Obra Social de Sant Joan de Déu-Terres de Lleida i la cadena de supermercats Plusfresc han endegat una campanya solidària per finançar projectes per pal·liar les conseqüències psicològiques de la COVID-19. L'acció consisteix en la venda d'unes polseres, al preu de 5 euros, amb les quals es finançarà aquest programa de cures a la demarcació lleidatana. L'objecte es pot adquirir a les instal·lacions de Plusfresc, que a l'Alt Pirineu i Aran compta amb establiments a la Seu d'Urgell, Sort, la Pobla de Segur, Tremp, Esterri d'Àneu, el Pont de Suert i Vielha.

La campanya posa en focus en "els efectes socials, emocionals i econòmics devastadors que deixa aquesta crisi de la COVID-19, sobretot per a aquelles persones que ja vivien situacions de vulnerabilitat". Amb la polsera, anomenada Smile!, es vol "treure somriures no només a les persones que cuida Sant Joan de Déu, sinó també a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar amb la seva compra".

L'Obra Social de Sant Joan de Déu treballa per "escoltar, atendre i acompanyar les persones que més ho necessiten" i "per construir una societat més justa i compromesa, que vetlli perquè tothom tingui les mateixes oportunitats a la vida sense deixar ningú enrere". A més de millorar la vida de persones amb problemes de salut mental i vetllar per la infància, acompanyen persones dependents, gent gran o amb discapacitat i gent que han perdut la seva llar o que es troben, per motius econòmics o d’origen, en situació d’exclusió social.

Aquesta institució, sense ànim de lucre, pertany a l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i ofereix assistència integral, valors, gestió participativa i serveis a adults amb discapacitat intel·lectual i a població infantil i juvenil en l’àmbit de la salut mental. Des de fa uns anys desenvolupa un projecte en Housing First i un altre per a joves migrats no acompanyats.

Mostrar formulari de contacte